DTPtodaylogo Tekengebied1

 

 

Grafische vormgeving, DTP,
drukwerk en XL prints.

Je zelf gemaakte foto of kunstwerk levensgroot aan de muur of in een magazine, hoe gaaf is dat!? Alleen die paar ’oneffenheidjes’ moeten weggewerkt…of graag alles in één kleurtint, of als craquelé, POP-art of anders... Mogelijkheden genoeg om van elk bestand een goed en uniek kunstwerk te maken.

Voor diverse technische en creatieve bewerkingen van bestanden kan je bij ons terecht, zoals beelden vrijmaken van hun achtergrond (isoleren) voor advertentie of brochure, retoucheren en belichting manipuleren. In Adobe photoshop en Adobe Illustrator kan er enorm veel, geschikt voor enorm veel doeleinden.

Onderstaand een voorbeeld van beeldbewerking, hoe het niet moet en hoe het wel kan! De middelste foto is op een onproffessionele wijze bewerkt, wat duidelijk te zien is aan meerdere facetten: rode haarpunten, plastic look, lippen niet in huisstijlkleur, etc. De rechter foto is een DTP today productie, hierbij is er licht geretoucheerd; glimmers en kleine oneffeneheden en tintverschillen zijn verholpen. Het jasje en lippen zijn in de juiste huisstijl kleur ingekleurd, met name het haar vergt wat tijd en ervaring. Het resultaat mag er dan ook zijn! 

Beeldbewerking-Jacqueline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten over retoucheren en andere beeldbewerkingen?  Bel. 06 22452697 of stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.